Interiørbilde med den solgule farge
TRUE JOY: Årets farge fra Nordsjö.

Nordsjö med solgul glede i 2025

Årets farge for 2025 fra Nordsjö er solgul og gledesspredende.

De kaller den «True Joy» og er Nordsjös forsøk på å fange essensensen av fargetrender akkurat nå. Den solgule fargen er skapt for å fylle et hjem med optimisme, stolthet og kreativitet. 

Til Årets farge er det tre kompletterende fargepaletter med ni matchende toner i hver. Dette skal hjelpe forbrukeren med å finne sine optimale fargekombinasjoner.

– Forandringer gir mulighet til kreativitet, og åpner opp for å skape noe nytt og kanskje enda bedre, sier Ann-Charlotte Linde, fargesjef i Nordsjö.

Design og trender

 Årets farge 2025 fra Nordsjö skal være resultatet av omfattende forskning om farge, design, kulturelle, økonomiske og sosiale trender. 

– Med Årets farge og de tre Colour Futures 2025-palettene, vil vi inspirere forbrukerne til å være kreative og tilføre en positiv følelse i hjemmene sine, sier Linde.

AkzoNobel og Nordsjö har i over 20 år oversatt trender til farger til hjemmet. På det årlige ColourFutures™ trendspaningsmøtet samles eksperter, internasjonale arkitekter, designere og journalister for å dele sine innsikter om hvordan våre reaksjoner på verdensbildet, påvirker våre fargevalg.

Resultatet av dette for 2025 er de tre fargepalettene som er designet rundt True Joy. Palettene består av ni farger i hver og skal hjelpe forbrukerne til å finne sin fargekolleksjon.

De tre fargepalettene for 2025

The Bold colour story – vekker eventyrlysten og utfordrer til å tre ut av komfortsonen. Dristige farger kombineres med en nøytral base for å skape et energisk og lekent rom.

The Human colour story –hyller det håndlagde. Palettens myke jordtoner oppmuntrer til kreativitet og til å fylle hjemmet med unike elementer.

The Proud colour story – med sine mørkere farger innbyr denne paletten til å omfavne sin identitet, og gi selvtillit til å skape et unikt og personlig hjem.

Powered by Labrador CMS