GJENTAR SUKSESSEN: Fra fjorårets messe og bransjefest på Smien i Laksevåg. 23. august finner årets begivenhet sted i Marinehallen.

Samler bransjen til messe og fest

Opplæringskontoret for Overflateteknikk – Vest vil gjerne overgå fjorårets suksess når de inviterer hele bransjen til messe, fest og faglig påfyll i Bergen 23. august.

Publisert

– Målet er at vi i bransjen skal kunne treffe hverandre uten arbeidstøy. Vi vil løfte fram faget og skape litt liv.

Det sier Simen Bjørnestad, daglig leder ved Opplæringskontoret for Overflateteknikk – Vest i Bergen.

Han inviterer til messe og bransjefest 23. august kl. 16.00. Og alle med tilknytning til faget er invitert, fra lærlinger til direktører.

– Da jeg jobbet i bedrift, så jeg at vi håndverkere sjelden ble invitert på andre festligheter enn bedriftens egne, mens sjefene ofte deltok på messer og arrangementer med leverandører. Derfor fikk jeg ideen om å lage noe for hele bransjen, sier han.

Vil overgå fjoråret

Den første messen og bransjefesten i Bergen gikk av stabelen i fjor, i Smien i Laksevåg. Årets messe og fest finner sted i Marinehallen i Thormøhlens gate, rett ved Nygårdsparken. Også det et lokale av det mer rustikke og uformelle slaget.

Fjorårets arrangement ble en stor suksess med rundt 170 påmeldte.

– Vi håper på like god oppslutning i år, og helst enda flere, sier Simen Bjørnestad.

 Faglig påfyll, mat og drikke

De som melder seg på og tar turen, vil i så fall oppleve en innholdsrik og ettermiddag og kveld.

Mange av de viktigste leverandørene til overflatebransjen er på plass med stands. Også Malermestrenes Landsforbund (MLF) har varslet sitt nærvær med egen stand.

Det blir faglig påfyll, mat og drikke, konkurranser med flotte premier og underholdning.

 Husk påmelding

Opplæringskontoret for Overflateteknikk – Vest er arrangør og vertskap, men det er bidrag fra sponsorer og utstillere som sørger for at det er mulig å tromme sammen til bransjefest i Bergen.

Vil du være med på festen? Da må du sende påmelding til messe@maler-byggtapet.no eller ringe/tekste tlf. 971 09 227 innen 11. august. Husk å oppgi navn, telefonnummer og bedrift. Påmelding er bindende, og deltakelse er gratis.

Powered by Labrador CMS